Dobrodosli na Maicon Forum!

Ako se niste registrovali pozeljno bi bilo da to uradite ,a ako jeste samo se uogujte.

Zasto se registrovati?:
-Mnogo toga se moze nauciti!
-Razmjeniti savjete,iskustva sa ostalim clanovima foruma!
-Potraziti pomoc u bilo kom segmentu!
-Registrovani clanovi vide mnogo vise foruma od gostiju ,a ti forumi su mnogo poucnji pa su zato i zasticeni od gostiju.


*Registracija je kratka i traje svega 30 sekundi!

Pozdrav!

Najcesca pitanja

Ići dole

Najcesca pitanja

Počalji od Maicon taj Čet 15 Okt 2009, 8:59 pm

» Zašto ne mogu da se prijavim?
Postoji nekoliko razloga zašto se to dešava. Prvi, proverite da li je unos vašeg naloga i lozinke ispravan. Ukoliko jesu, kontaktirajte administraciju kako bi proverili da li je Vaš nalog banovan. Takođe se može dogoditi da je forum trenutno u radu i da je isključena opcija prijavljivanja na iste.


» Zašto da se registrujem?
Ne morate, na administratoru je da li će dozvoliti da se šalju poruke bez registracije. Ipak; registracija će Vam dati dodatne mogućnosti koje nisu dostupne bez registracije. Kao što su: menjanje Vašeg avatar, slanje privatnih poruka, korišćenje sistema prijava tema za praćenje, funckije prijatelja, opcije glasanja itd.


» Zašto se odjavljujem automatski?
Ako ne uključite Prijavi me automatski kada se prijavljujete board će vas pamtiti kao prijavljenog svo prisutno vreme. Ovo sprečava da se neko drugi prijavi kao vi. Da biste ostali prijavljeni štiklirajte kutijicu prilikom prijavljivanja, mada ovo ne preporučujemo ako boardu pristupate sa deljenog kompjutera, npr. biblioteke, internet cafea, fakulteta itd..


» Kako da sprečim da se moje ime ne pojavljuje na listi korisnika koji su trenutno na forumu?
U Vašem profilu pronaćićete opciju Sakrij moj online status, ako ovo promenite na Uključeno bićete vidljivi samo administrators ili sami sebi. Bićete brojani kao skriveni korisnik..


» Izgubio sam šifru!
Ne paničite! Iako vaša šifra ne može biti vraćena, ona može biti resetovana. Da biste ovo uradili idite na stranicu za prijavu i kliknite na Zaboravio sam šifru, pratite instrukcije i brzo ćete ponovo biti u mogućnosti da se prijavite.


» Registrovao sam se ali ne mogu da se prijavim!
Prvo proverite da li ste uneli tačno korisničko ime i šifru. Ako je to u redu onda je moguća jedna od ove dve greške. Ako je COPPA podrška uključena i kliknuli ste na Mlađi-a sam od 13 godina/em> prilikom registracije onda ćete morati da pratite uputstva koja ste dobili. Ukoliko i ovo ne pomogne proverite da li vaš nalog treba reaktivirati? Neki boardi će zahtevati da ponovo budete registrovani, ili sami ili od strane administratora pre nego [to budete u mogućnosti da se prijavite. Kada se registrujete biće vam rečeno da li trebate da reaktivirate nalog. Ako vam je poslat email onda pratite instrukcije, a ako niste proverite da li je tačan vaš email? Jedan razlog za aktivacijom je da bi se smanjila mogućnost da korisnici koji varaju anonimno vređaju board. Ako ste sigurni da je email adresa koju ste koristili tačna onda kontaktirajte administratora.


» Ranije sam se registrovao ali više ne mogu da se prijavim?!
Najčešći razlozo za ovo su; uneli ste pogrešno korisničko ime ili šifru (proverite u mailu koji vam je poslat prilikom registracije) ili je administrator obrisao vaš nalog iz nekog razloga. Ako je ovo drugo razlog onda možda niste pisali ništa? Često boardi periodično brišu korisnike koji ne pišu da bi smanjili veličinu baze. Probajte da se ponovo registrujete i uključite u diskusije.
avatar
Maicon
Administrator
Administrator

Posts : 346
Join date : 11.10.2009
Age : 25
Location : Cajnice

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu